Kaaswinkel

Waar wij ooit begonnen zijn met het maken van kaas in de keuken en het verkopen van kaas uit de bijkeuken, hebben wij inmiddels een winkel met een zeer breed aanbod.

Wij zien onze winkel ook wel als onze ‘testlocatie’. Hier krijgen wij van onze klanten te horen dat er misschien net wat minder pesto in de pestokaas mag, of net iets meer truffel in de truffelkaas. En misschien kan de kruidenkaas beter op een andere leeftijd verkocht worden? Op deze manier spelen wij graag in op de wensen van onze klanten.

Inmiddels zijn er heel veel soorten kaas in onze kaaswinkel te vinden. Alle kaas die wij zelf maken is Goudse boerenkaas. Boerenkaas betekend dat de kaas gemaakt is met verse melk van onze eigen koeien. Het grootste deel van het aanbod is 48+ kaas, dit is volvette kaas. En dat is te proeven! Van deze heerlijke kaas hebben wij allerlei soorten, van jong tot oud snijdbaar en zelfs brokkelkaas. Maar ook diverse soorten kruidenkazen, zoals komijnekaas, Italiaanse kruiden met olijven of truffelkaas. Daarnaast maken wij ook magere kaas (20+ en 30+ boerenkaas). In onze winkel is ook geiten- en schapenkaas verkrijgbaar. Klik hier voor een volledig overzicht van de soorten kaas.

Ook maken wij zelf diverse soorten zuivel, denk aan room, volle yoghurt, magere yoghurt, karnemelk en volle melk. Deze producten verpakken wij op een milieuvriendelijke manier, namelijk in glazen flessen waarop statiegeld zit. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel!

Op vrijdag en zaterdag verkopen wij ook vers vlees en vers brood in onze winkel. Dit alles is afkomstig uit de regio.

Bij een winkelbezoek word je verwelkomt door onze honden en katten. Maak ook gerust van de gelegenheid gebruik om tijdens de openingstijden een rondje over onze boerderij te lopen, je bent van harte welkom!

Openingstijden winkel

Dinsdag:
13.30 – 16.00 uur
Donderdag:
09.00 – 16.00 uur
Vrijdag:
09.00 – 17.00 uur
Zaterdag:
09.00 – 15.00 uur