Energiebesparing

Zonnepanelen op schuur

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, zo proberen wij zoveel mogelijk reststoffen die overblijven bij onze processen opnieuw te gebruiken. Denk aan (een deel van) de wei welke naar onze buren gaat, waar het aan hun varkens gevoerd wordt. Een ander deel van deze wei én andere reststromen van de boerderij gaan ook richting de Feedbackfarm, hier worden de reststromen verwerkt tot nieuwe voedselproducten.

Wij zijn blij om te kunnen melden dat wij sinds eind januari ook zonnepanelen hebben! 

Heideweg 1 (aan de overkant van onze boerderij) kreeg in 2020 een nieuw dak. Dit was de perfecte gelegenheid om direct een duurzame investering te doen. Inmiddels liggen er ruim 700 zonnepanelen op de daken, welke zorgen voor praktisch genoeg stroom om onze boerderij draaiende te houden. Zo gaat ons bedrijf mee met de tijd én zijn we tegelijkertijd duurzaam bezig. 

Wij zijn hier ontzettend blij mee – laat de zon maar gaan schijnen!

Dagtocht boeken

Op onze boerderij bieden wij de zaal te huur aan, en ook excursies. Maar kan dit ook omgevormd worden in een leuk dagje uit? Ja zeker! Wij regelen graag een hele leuke dag/dagdeel voor je. Klik op onderstaande link voor meer informatie.