Open dag | 30 september 2023

Op zaterdag 30 september opent Kaas- en Zuivelboerderij Kuiper te Giessenburg de deuren voor een open dag. Van 10:00 – 16:00 uur ben je van harte welkom om een kijkje te nemen bij de koeien & kalfjes, én in de kaasmakerij.

Al bijna 40 jaar ‘verkaast’ de familie Kuiper de melk van hun eigen koeien tot heerlijke boerenkaas en ambachtelijk gemaakte zuivel. Met 3 generaties Kuipers wordt er gezamenlijk gewerkt aan een heerlijk eindproduct. De eigen kaas en zuivelproducten worden verkocht in de boerderijwinkel aan de Heideweg 2 te Giessenburg. Deze winkel is onlangs helemaal vernieuwd.

De officiële opening van de vernieuwde & gemoderniseerde winkel vind plaats op vrijdag 29 september.
Op de open dag op zaterdag 30 september zullen er ook diverse kraampjes staan met streekproducten, is er een speurtocht voor de kinderen, een springkussen en kun je een kijkje nemen achter de schermen. De familie Kuiper en medewerkers vertellen je met passie over hun bedrijf.

Graag tot ziens!

Openingstijden winkel:
Dinsdag: 13:30 – 16:00 uur
Donderdag*: 09:00 – 16:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 15:00 uur

*Gaat in vanaf 5 oktober

Dagtocht boeken

Op onze boerderij bieden wij de zaal te huur aan, en ook excursies. Maar kan dit ook omgevormd worden in een leuk dagje uit? Ja zeker! Wij regelen graag een hele leuke dag/dagdeel voor je. Klik op onderstaande link voor meer informatie.